Flyttstäd Karlstad Logotyp
Hemstäd Karlstad

Mattvätt i Karlstad

Vi är experter på mattvätt, vi tvättar din matta med snabb och smidig service, bra va?

Tvättmedel

Mattvätt i Karlstad

Ja, vi tvättar även mattor. Som de mångsysslare vi kommer vi och hämtar din matta vid din dörr, tvättar den och lämnar sedan tillbaka den. Vi använder professionell utrustning och rensar din matta på smuts, dålig lukt och missfärgningar med naturliga medel.

 

Vid torkning av mattan är det viktigt att försiktighetsåtgärder tillämpas. Här kan färgen lätt falla av och den kan blekas om du inte är noggrann. Vi har speciell utrustning som torkar din matta med hjälp av luftvärme. Om du är osäker på hur du ska göra, lämna in mattan till oss så löser vi resten! Om du är nyfiken på att veta mer, kontakta oss så svarar vi på alla möjliga frågor.

Hur går det till?

Din matta får utstå mycket varje dag. Smutsiga tassar och slarviga tonåringar som är lite för optimistiska när de bär i soppan i vardagsrummet är bara några av utmaningarna. Men var lugn, det går att få bort. Vi använder ånga i vår mattvätt för att inte förstöra materialet eller bleka färger som annars är klara. Med lång erfarenhet inom området har vi vid det här laget spetskompetens inom vilket material som fungerar bäst med vilken typ av tvätt. Vissa material är mer slittåliga än andra och ibland måste man vara försiktig. Karlstads bästa mattvätt? Ja, om du frågar oss!

Ren matta efter mattvätt

Varför mattvätt?

Jag kan väl tvätta mattan själv? Ja, kanske. En mattvätt kan vara krångligt och dra lätt ut på tiden. Du får vara försiktig med vilka medel du använder så att inte materialet förstörs och färgförsvinner från tyget. Äldre mattor tappar lätt färg och ser efter tvätten ännu tråkigare ut än när man började. Om du befinner dig i Karlstad rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss ​​för att få tips på mattvätt.

Ren matta efter mattvätt

Kontakta oss för mattvätt kostnadsförslag

Skicka en förfrågan till oss för att få ett kostnadsförslag på mattvätt. Vi skräddarsyr våra priser efter storlek på beställning. Vi har också möjlighet att erbjuda kontinuerlig upphämtning och tvätt av mattor. Boka ditt abonnemang idag!

Kontakta oss för mattvätt

    Välj tjänst