Flyttstäd Karlstad Logotyp
Flyttstäd Karlstad

Flyttstäd i Karlstad

Vi hjälper dig med flyttstäd. Professionell städhjälp till schyssta priser. 

hemstäd örebro
Flyttstäd Karlstad

Detta kan vi.

Vi har många års erfarenhet av städbranschen och vet vad vi pysslar med. När möblerna är bortfraktade och tavlorna är nerplockade, vill man gärna sätta sig ner och pusta ut. Då kommer vi och tar hand om resten av flyttstädningen i Karlstad. Det kan vara svårt att veta vad som krävs vid städning efter en flytt, men med oss slipper du tänka på detta. Förutsatt att du befinner dig i Karlstad med omnejd, såklart!

Flyttstäd i Karlstad med ren- garanti

Snabbt och effektivt flyttstäd i Karlstad. Med lång erfarenhet vet vi vad som krävs för en godkänd flyttstädning i Karlstad. Vi rengör strömbrytare, lister, dörrar och fönsterkarmar, dammar väggar och tak samt rengör garderober invändigt. Priserna för flyttstäd i Karlstad varierar beroende på kvadratmeter, balkong, inglasad balkong och om förråd ska städas. Vi erbjuder rimliga priser och kollektivavtal till alla anställda.

Vår alltid-rent garanti gör att du garanterat får en godkänd flyttstädning. Flyttstäd av en lägenhet tar i snitt 1-2 timmar, så du får verkligen valuta för pengarna.

 

 

 

Flyttstäd Karlstad

Varför flyttstäd?

Visst kan du städa själv. Vi har dock genom åren hjälpt många privatpersoner och företag i Karlstad med flyttstädning, och en sak vi har lärt oss är att det sällan går så smidigt som man tänkt. Att bjuda in några vänner och köpa ett sexpack kan vara trevligt, men det kräver väldigt lojala vänner. Vi finns här för dig som vill slippa vara ”den vännen”. Låt oss ta hand om städningen så kan du och dina vänner istället fokusera på något roligare. Om du ändå väljer att städa själv, har vi en praktisk checklista för dig. Kontakta oss idag om du planerar att flytta ut så hjälper vi dig!

Flyttstäd Karlstad - För alla

För alla. Men bara alla i närheten av Karlstad… Vi är nämligen den lokala aktören som bestämt sig för att hålla sig kvar i hemmaregionen. När man är uppvuxen i Värmlandstrakten blir det tydligt att alla inte alltid förstår vad man säger, men håller sig på hemmaplan så går det utmärkt. Vi är den värmländska städkraften att lita på. Boka flyttstäd nu.  

Vanliga frågor och svar:

Vi erbjuder en omfattande flyttstädning som inkluderar rengöring av alla rum, kök, badrum och eventuella balkonger. Det innebär dammsugning och moppning av golv, rengöring av ytor, avfrostning av frys, rengöring av ugn och spis, tvätt av fönster och mycket mer. För en detaljerad lista, vänligen besök vår tjänstesida eller kontakta oss direkt.

För att vi ska kunna utföra flyttstädningen så effektivt som möjligt, behöver bostaden vara helt tömd på möbler och personliga tillhörigheter. Det är också bra om kylen och frysen är avstängda och avfrostade innan vi kommer.

Priset på flyttstädning baseras på bostadens storlek och specifika behov. Vi erbjuder en kostnadsfri offert baserad på antal kvadratmeter och eventuella tilläggstjänster som behövs. Kontakta oss för en exakt prisuppgift.

Ja, vi erbjuder en nöjdhetsgaranti. Om den nya ägaren eller hyresvärden inte är nöjd med städningen, kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet utan extra kostnad, förutsatt att vi får besked inom 48 timmar efter utfört arbete.

Tiden det tar att utföra en flyttstädning varierar beroende på bostadens storlek och skick. Generellt tar det mellan 6 till 12 timmar. Vi kan ge en mer exakt tidsuppskattning när vi vet mer om ditt specifika objekt.

Nej, du behöver inte vara hemma under städningen. Du kan antingen lämna nyckeln till oss eller ordna med en nyckelöverlämning via en granne eller fastighetsägare. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter dina behov.

Vi är fullt försäkrade, så om något mot förmodan skulle gå sönder under städningen täcks det av vår försäkring. Vi strävar alltid efter att hantera ditt hem och dina tillhörigheter med största omsorg.

Ja, fönsterputsning ingår i vår flyttstädningstjänst. Vi ser till att alla fönster blir skinande rena, både på insidan och utsidan där det är möjligt.

Ja, vi kan anpassa vår städning efter specifika behov som allergisanering. Informera oss om dina behov när du bokar, så ser vi till att använda lämpliga metoder och produkter.

Vi försöker vara så flexibla som möjligt och kan ibland erbjuda flyttstädning med kort varsel beroende på vår schemaläggning. Kontakta oss så snart som möjligt för att diskutera dina behov och se om vi har tillgänglighet.

Kontakta oss för flyttstädning

    Välj tjänst