Flyttstäd Karlstad Logotyp
Redskap för flyttstäd

Flyttstäd i Karlstad

Vi hjälper dig med flyttstäd. Professionell städhjälp till schyssta priser. 

Tvättmedel
moln frihetskänsla

Detta kan vi.

Vi har många års erfarenhet av städbranschen och vet vad vi pysslar med. När möblerna är bortfraktade och tavlorna är nerplockade vill man gärna sätta sig ner och pusta ut. Då kommer vi och tar hand om resten. Det kan vara svårt att veta vad som krävs vid städning efter en flytt, med oss ​​så slipper du tänka på detta. Förutsatt att du befinner dig i Karlstad med omnejd såklart!

Flyttstäd i Karlstad med ren- garanti

Snabbt och effektivt. Med lång erfarenhet vet vi vad som krävs för att få en godkänd flyttstädning. Rengöring av strömbrytare, lister, dörrar och fönsterkarmar. Damning av väggar och tak, samt invändig rengöring av garderober. Priser på flyttstäd varierar beroende på kvadratmeter, om du har balkong, inglasad balkong och om förråd ska städas. Vi har rimliga priser och erbjuder självklart kollektivavtal till alla anställda. 

Vår alltid-rent garanti gör att du garanterat får en godkänd flyttstädning. Flyttstäd av en lägenhet tar i snitt 1-2 timmar, så du får verkligen valuta för pengarna. 

 

 

 

flyttstäd under arbete

Varför flyttstäd?

Jag kan väl städa själv? Ja det kan du. Vi har under åren  hjälpt många privatpersoner och företag i Karlstad med flyttstäd och om det är något vi märker så är det att det sällan går så smidigt som man tänkt. Att bjuda in några polare och köpa ett sexpack kan vara trevligt, förutsatt att du har väldigt lojala vänner. Vi är här för dig som inte vill vara ”den vännen”. Låt oss ta hand om städningen så kan du och dina vänner istället lägga tid på något annat. Här finns en checklista om du trots allt bestämmer dig för att städa själv. Kontakta oss redan idag om du är på väg att flytta ut så hjälper vi dig!

Flyttstäd Karlstad - För alla

För alla. Men bara alla i närheten av Karlstad… Vi är nämligen den lokala aktören som bestämt sig för att hålla sig kvar i hemmaregionen. När man är uppvuxen i Värmlandstrakten blir det tydligt att alla inte alltid förstår vad man säger, men håller sig på hemmaplan så går det utmärkt. Vi är den värmländska städkraften att lita på. Boka flyttstäd nu.  

Kontakta oss för flyttstädning

    Välj tjänst