Flyttstäd Karlstad Logotyp
Städat hem, infographic

Hemstäd i Karlstad med omnejd

Hemstäd med det lilla extra. Professionell och erfaren städfirma med säte i Karlstad. 

Tvättmedel

Vad gör vi?

Vi städar ditt hem. I Karlstad med omnejd kan du få professionell och prisvärd hemstädning av erfarna arbetare. Våra ledord är: Rent och snyggt till rimliga priser! Vi är stolta över det vi gör och tar alltid jobbet på största allvar. Vi sätter kvalitet och säkerhet före låga priser. Alla våra anställda jobbar även såklart under ett kollektivavtal som omfattar schyssta förhållanden och löner.Under åren har vi etablerat oss som en heltäckande aktör inom allt som har med städning att göra. Vi jobbar mycket mot privatpersoner men inga uppdrag är för stora eller för små. Vi kan numera stoltsera med kunder inom bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Det ska vara lätt att vara kund hos oss. Därför har du alltid en och samma kontaktperson som känner till dina behov och önskemål. Så; vad gör vi? Vi ser till att du är nöjd. Och enligt vår erfarenhet är du nöjd om det är rent. Överallt.  

Vilka är vi på hemstäd Karlstad?

Vi på Hemstäd Karlstad inser vikten av din integritet. Vi tar därför gärna ett personligt möte redan innan vi sätter igång och städar ditt hem, för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Förutom ett städat hem får du som kund hos oss även en trygg-garanti som innebär att du kan känna dig trygg – vi befinner oss trots allt i någons hem. Det handlar för oss om att respektera önskemål och att överträffa förväntningar. Hemstäd är inte längre avgränsat till direktörer, vem som helst har råd med våra tjänster. Skicka en fröfrågan för att få ett prisförslag. 

Rena skor efter hemstäd

Varför städhjälp?

Jag kan väl städa själv? Ja det kan du. Många av våra kunder var till en början tveksamma till upplägget med hemstäd eftersom de allra flesta alltid städat sitt hem själva. Men känslan av att komma hem till ett glittrande hem utan att ha lyft ett finger överskrider de flestas förväntningar. Gör som många andra, höj din livskvalitet redan idag och kontakta oss för hjälp med hemstädning! Hemstäd i Karlstad för den som vill prioritera annat! Vill du hellre städa själv kan vi rekommendera dessa  Rengöringsmedel

 

Varför Hemstäd Karlstad?

Varför ska du välja oss? Vi på Hemstäd Karlstad är väldigt transparenta i vårt arbete. Som kund hos oss får du en personlig kontakt med just den personen som ansvarar för ditt hem för att du ska känna dig trygg och för att få ut så mycket som möjligt av städningen. Vill du vara hemma medans vi städar eller vill du lämna nyckeln hos grannen? Vi är flexibla. Allt för att göra vardagen enklare för dig som kund. Efter många år i branschen vet vi vad som krävs för att få nöjda kunder. Vill du bli en av de många nöjda kunderna som anlitat oss för Hemstäd? Kontakta oss för ett prisförslag.

 

Rena skor efter hemstäd
Handslag mellan personer

Våra avtal

Om du vill testa på Hemstäd har vi en provperiod på en månad utan uppsägningstid. Avtalen vi skriver är sedan alltid med 1 månads uppsägningstid. För att garantera kvalité till alla våra kunder accepterar vi inte undantag. Vi behandlar alla lika, och förväntar oss samma respekt tillbaka. Priser baseras på omfattningen av kvadratmeter på hemmet vi städar. Hemstäd i Karlstad med högsta möjliga kvalitet. 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

    Välj tjänst