Flyttstäd Karlstad Logotyp
Hemstäd Karlstad

Fönsterputs i Karlstad

Professionell och smidig fönsterputs till vettiga priser

Tvättmedel

Fönsterputs i Karlstad

Din lokala fönsterputsare! Oavsett om rutorna är dubbla, trippla, öppningsbara eller inte så ser vi till att de är skinande rena. Att sätta fönster är en av våra mest uppskattade tjänster bara på grund av det tydliga resultatet. Ett standardavtal omfattar att vi sätter dina fönster två gånger per år, höst och vår. Vill du vara hemma medan vi utför jobbet eller vill du att vi gör det medan du är på borta? Det bestämmer du själv. 

 

Som kund hos oss får du en personlig kontakt med personen som utför jobbet så att du kan känna dig trygg. Med många år i branschen vet vi att det här laget vad som efterfrågas. Viktigt för oss är att du känner dig trygg med situationen, vi befinner oss trots allt i ditt hem. 

Dina fönster - Dina villkor

Vi är nämligen en helt transparent städfirma som även är experter inom fönsterputs. Vi sätter dig som kund i fokus och har samlat på oss  flera mycket nöjda kunder i hela Karlstad. Precision och noggrannhet är något vi ständigt jobbar mot att efterleva.  Om du vill veta mer om oss som företag, kika in här

 

Rena fönster efter fönsterputs

Professionalla Medarbetare

Jag kan väl putsa fönster själv? Ja det kan du. Du kan även byta däck på bilen och tvätta dina kläder för hand. Men varför krångla till det? Om du befinner dig i Karlstad med omnejd och har smutsiga fönster, kontakta oss för ett gratis hembesök och offert på fönsterputs. Fönsterputsning är tyvärr som allt annat, det löser inte sig själv! Se till att det blir gjort med minsta möjliga ansträngning. Glöm inte att du kan använda RUT-avdrag, för mer info kika in på  Skatteverket

Rena fönster efter fönsterputs

Vad kostar fönsterputs?

Kostnaden för fönsterputsning beror givetvis på hur många fönster du har och hur de är placerade. Kontakta på Hemstäd i Karlstad för att så snabbt som möjligt få en korrekt prisuppgift för putsning av just dina fönster. Givetvis gäller RUT-avdrag för våra fönsterputstjänster.

Handslag mellan personer

Boka hemstäd och fönsterputs – så funkar det i fyra steg

1. Du kontaktar vår trevliga kundtjänst här på hemsidan.

 

2. Vi bokar i ett kostnadsfritt telefonmöte där vi berättar vilken typ av städfirma vi är och på vilket sätt vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder alltid olika upplägg utifrån din unika situation för våra tjänster inom hemstäd och fönsterputs.

 

3. Vi presenterar ett kostnadsförslag, skräddarsytt utifrån dina behov. En vanlig beställning är att vi kommer mellan 3-4 timmar varannan vecka.

 

4. Vi börjar städa ditt hem och putsar dina fönster!

 

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

    Välj tjänst